казеїн технічний укрмолпродукт тм перлина

 

 

 

 

 

 

      Казеїн (від лат. caseus - сир ) - фосфопротеїд, складний білок, головний білковий компонент молока. Казеїн практично нерозчинний у воді та в органічних розчинниках, розчиняється у водних розчинах солей та в розбавлених лугах, з яких випадає в осад при підкисленні. Казеїн виділяють з молока, яке містить його 2,5-4,5%.

      Застосування -  казеїн використовують для виготовлення пластмас, фарб, клеїв, штучного волокна. (wikipedia).

      Казеїн кислотний технічний виготовляється за нормами ДСТУ 4639 :2006

      Для отримання додаткової інформації скористайтесь розділом:

"Контактна інформація"  або "Зворотній зв'язок" в головному меню сайту.

// ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАНТ